Rendezvényszervezés

rólunk

Húsz év tapasztalat.

A KreatívParty rendezvényszervezés a Capricco műsorirodából nőtte ki magát, tagjaink több mint 20 éve szerveznek az országban az előadó művészet szinte összes területén, évi több száz rendezvényt. Csapatunk tagjai mind több évtizedes tapasztalattal bírnak rendezvények szervezésében és lebonyolításában, így bátran állíthatjuk, hogy páratlan rutinnal rendelkezünk a kreatív ötletek és megoldások terén.

Különleges rendezvények

Mind elkötelezettek vagyunk az igényes rendezvények szervezésében és problémamentes lebonyolításában úgy, hogy nem csupán a vendégek, de megrendelőink is a legteljesebb mértékben elégedettek legyenek. Különleges és egyedi helyszíneken, különleges és egyedi rendezvényeket szervezünk, az esemény jellegéhez és megrendelőink igényeihez egyedien igazítva ajánlatainkat. Folyamatosan ötletelünk és állunk elő újdonságokkal, így kínálatunk is folyamatosan bővül.

Rendezvényszervezés

Tematikus bulik

Számtalan rendezvényhez biztosítottunk vadnyugati díszletet, keleti dekorációt, hang- és fénytechnikát, színpadot, építettünk a lovagi tornáinkhoz középkori piacot és lovagi tábort, tettük egyedivé a több ezer céges rendezvényt, nevettettük meg a közönséget humoristáinkkal, stand-up comedy előadásokkal, koreografáltunk tánc showkat, turnéztunk irodalmi estekkel, alakítottunk át éttermeket hippy bulivá, élő betlehemeztünk, csapatépítőt szerveztünk, vagy éppen hoztunk létre hagyományt a velencei karneváli jelmezes beöltözéssel.

Számos különleges helyszínünk, egyedi műsorunk, korhű dekorációnk és díszletünk áll rendelkezésre ahhoz, hogy céges rendezvénye, családi napja vagy éppen fesztiválja ne csak egy legyen a sok közül, hanem emlékezetessé és egyedivé válhasson kreatív megoldásainkkal és ötleteinkkel.